Una ratxa trenca l’altra

Handbol. El Barça aconsegueix la seva 33a victòria consecutiva a l’Asobal després de vèncer en el derbi el Fraikin Granollers, que havia encadenat 9 triomfs

Barça 39 Fraikin Granollers 23

BARÇA:Möller, Gómez (4), Mem (2), Fàbregas (4), Petrus, Lángaro (3) i Mortensen (5) –set inicial–; Enterríos (3), Janc (2), Pascual (5), Makuc (1), Sorhaindo (1) Dolenec (2), Dioucou (1), Frade (6) i Pérez de Vargas (p.s.).FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Gassama (2), Alex Márquez (2), Salinas (3), Lancina (2), Antonio García (3, 1p) i Adrià Martínez (1) –set inicial–; Valera (4, 1p), Chema Márquez (2), Gurri (2), Franco, Pérez (1), De Sande (1) i Sastre (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:5-2, 7-3, 11-5, 15-8, 18-11 i 20-11 (descans), 24-13, 29-16, 32-18, 35-18, 36-21 i 39-23.ÀRBITRES:Raluy i Sabroso. Van excloure Entrerríos i Fàbregas, del Barça, i Alex Márquez, del Granollers.

El Barça i el Fraikin Granollers van posar a prova les seves ratxes de victòries en el derbi de la lliga Asobal, i els blaugrana, els líders, va mantenir la seva. El Barça va guanyar per 39-23 i va aconseguir la seva 33a victòria en 33 partits de lliga i és a només un triomf de tancar la competició sense haver cedit cap punt. Els vallesans van arribar al Palau Blaugrana després de guanyar els darrers nou partits de manera consecutiva i van endur-se una derrota després d’estar tres mesos sense perdre. La darrera vegada que van ser derrotats va ser el 26 de febrer, en el Palau d’Esports de Granollers, contra el Conca per un ajustat 26-27. Els vallesans mantenen la quarta posició en la classificació i malgrat la derrota continuen la seva lluita per les places europees.

Els blaugrana van començar el derbi català dominant en el joc i en el marcador i es va avançar amb un 8-3 en el minut 12. Malgrat la resistència dels vallesans, a poc a poc es van anar distanciant. En aquesta primera meitat van destacar, en els dos equips, els porters. El visitant Guàrdia va fer onze aturades i el local Möller, nou. La màxima diferència del Barça va arribar en el descans amb el 20-11, nou gols de marge.

Un parcial de 4-1 en els primers minuts de la segona meitat va acabar de distanciar al Barça en el marcador (24-12) i ja no va tenir cap problema per obtenir un nou triomf. El màxim avantatge dels blaugrana va ser de 17 gols i va arribar a deu minuts del final amb el 35-18. En aquesta segona meitat va destacar Frade, que va acabar el partit com a màxim anotador amb sis gols. Valera en va fer quatre per al Granollers.