Waterpolo

Dani Ballart renova tres temporades com a tècnic de l’equip femení del CN Mataró

Des de la directiva s’aposta per la continuïtat i consideren que l’equip “ha excel·lit” en el seu procés de creixement

L’entrenador barceloní Dani Ballart continuarà tres temporades més com a màxim responsable tècnic de l’equip femení del CN Mataró, segons s’ha anunciat en un acte aquest migdia al centre esportiu de la capital maresmenca. La directiva del CN Mataró considera que l’equip “ha excel·lit” en la seva etapa de creixement i ha posat en valor el fet d’haver accedit a quatre finals, la supercopa d’Espanya, la copa de la reina, la copa LEN i la lliga, havent ocupat el primer lloc en la fase regular i forçant un tercer partit al totpoderós del CN Sabadell.

Ballart ha agraït la confiança de la directiva mataronina: “Avui és un dia de felicitat no només a nivell personal sinó per veure com el club continua apostant pel waterpolo femení després d’una temporada com aquesta. La il·lusió és de continuar plegats el que va començar ara fa un any i després de veure com hem accedit a aquestes quatre finals, amb la sensació que cada cop estàvem més a prop del rival. Això ens ha fet creure que anem en la bona direcció. Em fa feliç tenir la confiança del president i dels directius del centre, i sobretot poder donar continuïtat a aquest somni que aquest any no s’ha pogut rubricar amb un títol, però esperem i desitgem aconseguir-ho la temporada vinent.”

Ballart continuarà, de moment, fent tàndem tècnic amb Marina Zablith, que està embarassada i que al voltant de novembre surt de comptes. Aleshores serà molt probablement Elena Padilla qui exercirà de segona entrenadora. Pel que fa a la plantilla, dissabte passat ja es va anunciar la incorporació de la internacional neerlandesa Simone van de Kraats. “És una jugadora esquerrana, amb molta capacitat en atac, versàtil i una gran envergadura, i esperem que ens ajudi també en l’aspecte defensiu”, destaca Ballart sobre el nou fitxatge. El CN Mataró manté la columna vertebral de l’equip, tot i que patirà quatre baixes. A més d’Helena Lloret, que penja el casquet, Alba Bonamusa i Alejandra Aznar reprenen la seva aventura americana a Hawai i Los Ángeles, respectivament, i Danijela Jackovich marxa a Austràlia, en ple procés per adquirir la nacionalitat aussie. “Amb aquestes baixes i tenint en compte la joventut de Simone, segur que buscarem l’experiència i la veterania en alguna de les noves incorporacions”, ha sentenciat el renovat tècnic del CN Mataró.

DESTACAT

La neerlandesa Simone van de Kraats és la primera incorporació, i a més d’Helena Lloret, que es retira, són baixa Alba Bonamusa, Alejandra Aznar i Danijela Jackovich
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)