Handbol

Robert Cuesta deixa la banqueta del Granollers i fitxa pel Rocasa Gran Canària

El tècnic de Montornés ha entrenat les quatre últimes temporades el club vallesà, que ha segellat els millors resultats de la seva història

Robert Cuesta (Montornès del Vallès, 1987) deixarà la banqueta del KH-7 BM Granollers a final de curs i s’incorporarà al Rocasa Gran Canària, tal i com ha anunciat avui el club illenc. L’acord és per a una temporada amb opció a una segona addicional.

Cuesta va exercir de segon entrenador de José Luis Villanueva durant tres cursos i els quatre últims ja ha estat al capdavant del cos tècnic del club granollerí, que ha aconseguit els millors resultats de la seva història, consolidant-se a la divisió d’honor i amb una doble classificació per a les competicions europees incloses. Aquest curs, després de la derrota contra el Super Amara Bera Bera (36-30), el líder invicte en l’última jornada, ha acabat en el sisè lloc en el grup del títol, amb els mateixos punts que l’Elx, el cinquè, a un del Valladolid, el quart, i a tres del Rocasa Gran Canària, el tercer classificat i la pròxima destinació del tècnic vallesà. Cuesta, que també exerceix de preparador físic de la selecció espanyola al costat de Carlos Viver, tindrà ara el repte de lluitar per tots els títols possibles. “Estic molt content de poder incorporar-me al Rocasa Gran Canària. Tinc molta il·lusió i ganes de treballar. El nostre objectiu ha de ser de millorar cada dia, a cada entrenament i a cada partit. La nostra màxima serà ser millors que el dia anterior”, ha ressaltat en declaracions ofertes al club canari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)