Handbol

Josep Espar rellevarà Salva Puig al Sarrià

Handbol. El director esportiu es farà càrrec del primer equip en la tercera temporada en la divisió de plata

La UE Sarrià ha comunicat que Salva Puig no continuarà com a entrenador de l’equip de la divisió de plata la temporada vinent, la tercera del club en la segona categoria de l’handbol espanyol. L’exjugador internacional del Granollers i el Barça va arribar a l’equip just després de l’ascens a la categoria la temporada 2018/19 i en els dos primers cursos va aconseguir el principal objectiu, la permanència.

El substitut de Salva Puig serà un exentrenador de la casa, Josep Espar, que ja exercia com a director esportiu de l’entitat. Espar va deixar la banqueta del Sarrià el febrer del 2016 per ser l’assistent de Xavier Sabaté en el Veszprém hongarès. Després també va acompanyar l’entrenadorbarceloní quan aquest va signar pel Wisla Plock de Polònia, un altre equip de la Champions. El club presentarà oficialment el nou entrenador aquest dijous (20 h).

Salva Puig tenia la permanència encarrilada en la primera temporada (2019/20) quan la lliga es va aturar per culpa de la Covid-19. Aquesta segona temporada l’equip va mantenir la categoria quan encara faltava una jornada per acabar la lliga. Un dels pilars de l’equip, Pere Arnau, tampoc continuarà perquè fa el salt a l’Asobal (Puente Genil).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)