Handbol

ALEIX GÓMEZ

EXTREM DRET

“La porteria del Nantes està a molt bon nivell”

“És un equip que no va començar la temporada gaire bé, però ara mateix està oferint molt bones sensacions”

“Ja fa uns quants anys que fem molt bones temporades i l’únic que ens ha faltat és arrodonir-ho amb el títol de la Champions”

Escollit el millor extrem dret de la Champions, el salt i la consolidació d’Aleix Gómez al primer equip del Barça van ser meteòrics i amb 23 anys afronta la tercera participació consecutiva en la final a quatre de Colònia amb ganes d’estrenar el seu palmarès en la competició.

Què ha après de les dues experiències anteriors en la final a quatre?
Doncs que els equips que arriben aquí sempre són quatre rivals molt forts, i que pot guanyar qualsevol. Esperem que aquest cop acabi millor.
Són a dos partits de completar la temporada perfecta i de fer-ho amb un ple de victòries.
Ja fa uns quants anys que fem molt bones temporades i l’únic que ens ha faltat és arrodonir-ho amb el títol de la Champions.
Què en destacaria, del Nantes?
Ara mateix la porteria, amb Emil Nielsen, està a un nivell molt bo. És un equip que no va començar la temporada gaire bé, però ara mateix està oferint molt bones sensacions.
Per a molts jugadors i els tècnics Colònia és un final d’etapa. Com ho estan vivint des del vestidor?
Molt intensament, com és normal, perquè en Xavi Pascual fa molt temps que és a la banqueta. Però tots treballem pel mateix objectiu i no deixarem que ens afecti per a res.
Què ha significat Pascual per a la seva carrera?
Des que vaig arribar al Barça sempre ha estat l’entrenador del primer equip i el meu gran objectiu era que un dia m’arribés a entrenar. M’ha ensenyat moltes coses, molts valors, molt sobre l’handbol, i estic segur que seguirem en contacte.
La trajectòria de l’equip, tot i alguns disgustos europeus, ha estat impecable aquestes últimes temporades. Pensa que corre perill amb els canvis a l’equip i a l’organigrama?
Per mi la plantilla que tenim és de les millors del món. Hi haurà molts canvis, però som un equip molt sacrificat i treballador, i segur que ens continuarem entrenant igual i que continuaran els èxits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)