Tennis

Djokovic tomba el mur a París

Tennis. Roland Garros. El serbi infligeix a Nadal la tercera derrota en el torneig, en una semifinal èpica exhibint el seu millor nivell sobre terra, i se cita amb Tsitsipas en la final de demà

Novak Djokovic (1) ha fet història superant Rafa Nadal (3) en les semifinals de Roland Garros per 3-6, 6-3, 7-6 (4) i 6-2 en 4 hores i 10 minuts, i jugarà demà la final de Roland Garros contra el grec Stéfanos Tsitsipas (5), que va eliminat l’alemany Alexander Zverev (6): 6-3, 6-3, 4-6, 4-6 i 6-3. El serbi es converteix en el primer que venç dos cops Nadal al seu santuari, on també va perdre contra Robin Soderling el 2009 i amb el propi Djokovic en els quarts del 2015. El tretze cops campió mai abans havia perdut en les semifinals i es va agenollar davant del joc excels del millor Djokovic mai vist sobre terra, que va diluir els tocs èpics de Nadal a partir de l’aplom i del revés estratosfèric. El serbi, doncs, es revenja amb tots els honors de la final perduda el 2020 i consuma el 30-28 en la major rivalitat de la història del tennis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)