Tennis taula

El Reus i el Vic jugaran la final del ‘play-off’ de la superdivisió

El Borges perd la semifinal i acaba tercera en la superdivisió masculina

El Reus Ganxets Miró i el Girbau Vic disputaran demà la final de la superdivisió femenina que s’està disputant en la bombolla d’Antequera. Els dos han superat les semifinals del play-off, tot i empatar (3-3) amb els seus rivals. El conjunt reusenc ha empatat contra l’UCAM Cartagena, l’actual campió, i com que també ha empatat a jocs (11-11), el guanyador i el que es classificava per la final s’ha decidit pels punts (210-204) que han estat favorables al Reus. El Vic també ha empatat amb l’Hujase Jaén Paraíso Interior i s’ha classificat per major numero de jocs guanyats 13-9. El Reus Ganxets Miró ha arribat a la semifinal després de guanyar per 4-0 el Covicsa Santa Eulària. El Balaguer Piera Ecoceràmica ha baixat de categoria en perdre en el play-off de descens contra el Tecnigen Linares per 4-0.

En la superdivisisó masculina l’Asisa Borges Vall ha acabat tercer de la superdivisió després d’empatar (3-3) contra el Priego en la semifinal i no classificar-se per la final pel menor nombre de jocs guanyats (11-14). En els quarts el Borges ha guanyat el Múrcia (4-0). En el partit per evitar el descens el CER l’Escala ha guanyat per 4-1 Doc Servicios Híspalis i continuarà a la màxima categoria.

Ascens del Tramuntana

En aquesta bombolla d’Antequera també s’ha disputat les fases d’ascens a la superdivisions. En la femenina el Tramuntana Figueres ha aconseguit un històric ascens després de guanyar per 4-1 el Belcón Jerez i per 4-1 el Son Cladera. En la fase d’ascens masculina l’Olot Gabinet Permar ha guanyat el primer partit contra el Milagrosa per 4-2 però en el segon ha empatat contra el Linared Informatica Linares (3-3) i pel numero de jocs (10-12) no ha aconseguit pujar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)