Atletisme

El Barça, subcampió de la lliga de divisió d’honor

L’equip blaugrana es queda a 12 punts del Playas de Castelló, que enllaça el seu dotzè títol consecutiu

El Barça s’ha hagut de tornar a conformar amb el subcampionat de la lliga de divisió d’honor espanyola després d’una aferrissada pugna amb el Playas de Castelló, que a La Nucia ha aconseguit el dotzè títol consecutiu. Els dos equips es van anar alternant en el lideratge de la jornada, però l’abandonament del relleu blaugrana en els 4x100 m van acabar de decantar el duel del bàndol castellonenc. El Playas va sumar 140 punts, el Barça 128 i la Real Sociedad va completar el podi, amb 90,5.

L’equip blaugrana va sumar vuit triomfs parcials, igual que el campió. En aquest sentit, van destacar les victòries del gallec Jean-Marie Okutu amb uns ventosos (3,1 m/s) 8,01 m en salt de llargada, els 20.73 de l’equatorià Alex Quiñónez en 200 m i els 5,40 m del recuperat saltador vallesà Dídac Salas en perxa. Per contra, una de les figures de l’equip blaugrana, el portuguès Nelson Evora, no va poder passar del cinquè lloc en triple salt, amb uns discretíssims 14,76 m.

L’AA Catalunya es manté i l’Hospitalet baixa

En la l’encontre per la permanència, disputat al Vallehermoso de Madrid, l’AA Catalunya va ocupar el cinquè lloc (84) entre els vuit participants i continuarà un curs més a la màxima categoria estatal, mentre que l’Hospitalet Atletisme va ser setè (81), a només dos punts del sisè, i baixa a primera divisió.

Sara Gallego, 56.13 en 400 m tanques

En la competició femenina, l’AA Catalunya i l’Hospitalet Atletisme també lluitaven per la permanència a Valladolid i tots dos van aconseguir el seu propòsit. L’Agrupació es va classificar en cinquè lloc (90 punts) amb un únic punt de diferència respecte a les hospitalenques, sisenes. En l’equip taronja va destacar la magnífica actuació de Sara Gallego, que es va imposar en els 400 m tanques després de rebaixar en 7 dècimes la seva marca personal (56.13). El registre, a més, suposa un nou rècord de la competició i és a només dues centèsimes de la plusmarca catalana, en poder d’Eva Paniagua des de 1996.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)