Handbol

El Barça guanya la desena Champions amb una exhibició contra l’Aalborg (36-23)

L’equip blaugrana ha pres el comandament als 10 minuts i ha passat el corró per sobre del conjunt danès

El Barça ha conquerit l’anhelada desena copa d’Europa imposant l’estil de joc que ha enlluernat en la competició continental en les últimes temporades i ha passat el corró per sobre de l’Aalborg, un nouvingut en la final a quatre de Colònia, per superar-lo per un contundent 36-23. És la diferència més gran d’una final des que es juga amb aquest sistema al Lanxess Arena de Colònia. El tècnic barceloní Xavi Pascual ha completat la seva millor obra i s’acomiada de la banqueta blaugrana amb ple de títols i ple de victòries a Europa, amb vint triomfs de vint possibles. També surten per la porta gran els jugadors que s’acomiaden de l’equip, els capitans Raúl Entrerríos i Cedric Sorhaindo, a més de Jure Dolenec, Aron Pálmarsson, Kevin Möller i Àlex Pascual.

Amb un ritme pausat i bones connexions amb els jugadors de segona línia, l’equip danès ha colpejat primer (2-5). Però el Barça n’ha tingut prou amb un parell d’aturades de Gonzalo i una recuperació de Fàbregas per replicar a còpia de contraatacs. L’equip blaugrana ha pres embranzida, amb un parcial de 7-0 (9-5), i el temps mort de Stefan Madsen era obligat (13’). L’Aalborg ha pogut trencar la sequera anotadora, però no ha pogut frenar la velocitat i el control de joc blaugrana, liderat per Luka Cindric i amb Aleix Gómez com a braç executor. Amb Domen Makuc en pista i molta mobilitat en les transicions, la diferència s’ha enfilat fins als 6 gols de renda (15-9). El parcial al descans ha estat de 16-11 i les sensacions per als blaugrana immillorables.

Aprofitant uns instants de superioritat, l’equip blaugrana ha fet una altra embranzida a l’inici de la segona meitat. L’eix de la defensa del Barça, amb Petrus i Fàbregas, ha continuat recuperant pilotes. N’Guessan s’ha afegit a la festa en atac i s’ha eixamplat l’avantatge fins als 9 gols (24-15). L’Aalborg ho ha intentat amb atacs amb set jugadors, però el remei ha estat pitjor que la malaltia. El Barça ha marcat molts gols a porteria buida, tres de Gonzalo, i ha acabat guanyant contundentment per 36-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)