Ciclisme

La Sea Otter tindrà el seu programa esportiu més ambiciós

El festival tornarà del 24 al 26 de setembre amb David Millar d’ambaixador i l’arribada de la copa del món de bicis elèctriques

El programa esportiu de la Sea Otter Europe, que es farà a Girona del 24 al 26 de setembre, serà el més ambiciós de la seva inauguració després que l’any passat, per culpa de la pandèmia, el festival no va poder fer-se en el seu format habitual i només es van disputar quatre curses. Els organitzadors confien reunir entre el divendres i el diumenge prop d’uns quatre mil ciclistes.

La principal novetat anunciada en la presentació d’avui a l’Hotel Carlemany és l’arribada de les bicis elèctriques de BTT, modalitat que ja té la seva pròpia copa del món, que arribarà per primer cop a Catalunya amb els millors pilots de l’especialitat. Les grans proves es mantenen en el festival, com la Super Cup Massi de BTT, cita en què s’espera la presència de l’olímpic Jofre Cullell després de la seva participació a Tòquio.

L’aposta pel cicloturisme es manté i s’amplia a tres proves (70, 100 i 140 km) amb recorreguts que visiten els indrets de gran valor turístic, com les Gavarres i la Costa Brava. L’exprofessional David Millar, present a l’acte, serà l’ambaixador de la cita.

També es mantenen en el programa l’Scott Marathon de BTT, amb recorreguts de 42 i 67 km per la Vall de la Llémena, i la Canyon Pirinexus Challenge, el repte de completar 340 km en menys de 20 hores, una prova que tindrà la seva germana petita, la Girona Gravel Ride.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)