Esports de muntanya

Mor als 47 anys Emma Roca

Muntanya. Pionera de les curses a Catalunya, va obtenir grans resultats, com els dos tercers llocs en l’Ultra Trail del Mont Blanc (2012 i 2013)

L’esport català està de dol per la mort, als 47 anys, a causa d’un càncer, de la barcelonina Emma Roca, una de les grans pioneres de l’esport de muntanya al nostre país i referent en la reivindicació de la dona en l’esport. Doctora en bioquímica i bombera del GRAE establerta a la Cerdanya, va destacar en les curses de muntanya i també en l’esquí de muntanya. També va participar en proves ciclistes de BTT i en duatlons. En el seu palmarès hi figuren diversos campionats de Catalunya i d’Espanya. També va aconseguir dos tercers llocs en l’Ultra Trail del Mont Blanc (2012, 2013), un segon lloc en la Marathon des Sables (2011) i un segon lloc en la Cavalls del Vent (2011), curses emblemàtiques. Va participar amb les seleccions catalanes de curses per muntanya i esquí de muntanya, i va aconseguir diversos èxits internacionals defensant els colors de Catalunya.

El 27 de juny es farà un acte obert a tothom d’homenatge previst a Bellver de Cerdanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)