Atletisme

Vicente acaba quarta la selectiva prova de llargada de l’estatal

L’hospitalenca Maria Vicente (Nike) s’ha hagut de conformar amb el quart lloc del salt de llargada amb una marca de 6,54 metres. Leticia Gil (Playas de Castellón) ha trencat els pronòstics en l’últim salt amb una marca de 6,69 m. Segona ha estat Fatima Diame (València) amb 6,68 m i tercera, Tessy Ebosele (Real Sociedad): 6,59 m. La competició ha estat molt cara, amb una conjunció de marques mai vista en l’estatal. Les deu primeres han signat marca personal. Com a dada il·lustrativa, la vuitena, que va saltar 6,23 m, hauria fet bronze l’any passat.

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (Playas Castelló), campió el 2020, s’ha penjat el bronze en els 5.000 metres. El sorprenent campió ha estat Carlos Mayo (Adidas), que va esgrimir el seu gran final en una cursa lenta per batre Mohamed Katir (Playas Castelló), que havia esmicolat el rècord estatal amb 12:50.79 i semblava que tenia l’or assegurat.

El canetenc Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona), per la seva banda, ha fet una cursa brillant en els 3.000 obstacles i s’ha penjar la plata per darrera de l’atleta del Barça Sebastian Martos, que va celebrar el seu quart títol estatal. El fondista català, que ja tenia la mínima, s’acosta amb determinació als Jocs Olímpics.

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) ha dominat amb autoritat i sense haver de donar la seva millor versió la seva sèrie dels 1.500 m, distància que no corria des de Doha 2019, amb un temps de 3:51.04 i serà un dels favorits demà en la final. En noies, Esther Guerrero (New Balance), per la seva banda, també ha economitzat forces i n’ha fet prou amb el quart lloc de la segona sèrie amb 4:31.23 per accedir a la final. L’any passat, Guerrero, va ser campiona els 800 m i els 1.500 però els jocs olímpics a la cantonada, la banyolina estalvia forces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)