Hoquei sobre herba

L’Egara i l’Atlètic Terrassa, campions d’Espanya juvenils

El conjunt ratllat ha guanyat la final femenina contra el CD Terrassa (0-1) i l’equip groc-i-negre s’ha emportat el títol masculí en vèncer el Junior (2-4) en el partit decisiu a Les Pedritxes

L’Egara i l’Altètic Terrassa han assolit el títol de campions d’Espanya juvenils en la competició disputada aquest cap de setmana a Les Pedritxes, en què els clubs catalans han copat els dos podis.

En la final femenina contra les amfitriones del CD Terrassa, el conjunt ratllat ha segellat la victòria amb un solitari gol de Carla Alavedra de penal córner. En la pugna per la tercera plaça, el Junior s’ha imposat a l’Atlètic Terrassa per un ajustat 3-2. Aquests mateixos clubs s’han jugat el títol masculí, que ha estat per al conjunt groc-i-negre després de la victòria per 2-4. La medalla de bronze ha estat per al CD Terrassa, que ha guanyat el Complutense per 4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)