Tennis

Badosa passa a la tercera eliminatòria de Wimbledon per la via ràpida

L’empordanesa ha derrotat per 6-4 i 6-1 a Putíntseva en una hora i vint minuts

Paula Badosa s’ha classificat per la tercera eliminatòria de Wimbledon al derrotar per la via ràpida a Iulia Putíntseva per 6-4 i 6-1 en només una hora i vint minuts. L’empordanesa, 30a favorita, sempre ha dominat a la kazakh, 43 del rànquing mundial, i ha anat per davant en el marcador. Mai havia arribat tant lluny sobre la gespa dee Wimbledon. La propera rival de Palau Badosa serà la polonesa Magda Linette que ha derrotat a la tercera cap de sèrie, l’ucraïnesa Elina Svitolina, per 6-3 i 6-4 en una hora i cinc minuts.

La jugadora de Begur s’ha avançat d’inici (3-0), però després no s’ha trobat bé i ha tingut problemes amb el seu servei. Ha fet tres dobles faltes en el novè joc –cinc en el primer set–, on la kazakh l’hi ha trencat el servei per segona vegada. Després d’aquest 5-4 Paula Badosa ha sigut atesa pel fisioterapeuta i el metge, i quan s’ha tornat a jugar ha trencat el servei de Iulia Putíntseva i ha guanyat el primer set per 6-4.

En el segon set l’empordanesa no ha tingut cap problema per imposar el seu joc i ha trencat dues vegades el servei de la seva rival (5-1), per aconseguir la victòria i la classificació amb facilitat.