Atletisme

Bernat Erta i Sara Gallego, inclosos en el relleu mixt dels Jocs de Tòquio

El canetenc Ibrahim Ezzaydouni (3.000 m obstacles) ha quedat fora de la llista i finalment hi haurà onze catalans convocats. Els altres nou són Adel Mechaal, Ayad Lamdassem, Jesús Ángel García Bragado, Jaël Bestué, Esther Guerrero, Marta Galimany, Laura Redondo, Maria Vicente i Raquel González

La Federació Espanyola d’Atletisme ha anunciat aquest matí la selecció per als Jocs Olímpics de Tòquio, amb onze catalans d’un total de 56 convocats. Des que dimarts es va complir el termini per la consecució de marques mínimes i es va tancar el rànquing mundial de punts el panorama ja estava força aclarit, però encara hi havia algunes incògnites per resoldre, com la configuració del relleu mixt de 4x400 m o l’elecció final dels 3.000 m obstacles. Amb Óscar Husillos i Aauri Lorena Bokesa amb plaça en la prova individual de 400 m, el seleccionador José Peiró ha convocat a sis atletes en el relleu, entre els quals hi ha els joves catalans Bernat Erta (subcampió espanyol en 400 m) i Sara Gallego (campiona en 400 m tanques). Els altres escollits en el relleu mixt són Julio Arenas, Laura Bueno, Andrea Jiménez i el canari Samuel García, company d’entrenaments de Gallego a les ordres d’Àlex Codina al CAR de Sant Cugat. Qui finalment no ha estat entre els escollits és el canetenc Ibrahim Ezzaydouni, subcampió estatal d’obstacles i amb mínima del 2019. El comitè tècnic ha optat per Dani Arce, Fernando Carro i Sebastián Martos.

A més dels dos joves rellevistes, els altres nou catalans que competiran als Jocs són: Adel Mechaal (1.500 m), Ayad Lamdassem (marató), Jesús Ángel García Bragado (50 km marxa), Jaël Sakura Bestué (200 m), Esther Guerrero (1.500 m), Marta Galimany (marató), Laura Redondo (martell), Maria Vicente (heptatló) i Raquel González (20 km marxa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)