Atletisme

Guerrero allarga l’idil·li

Atletisme. La banyolina és quarta i rebaixa la seva marca en 1.500 m (4:02.41) a Estocolm, al mateix escenari que l’any passat (4:03.13)

Tot i el cansament acumulat i no tenir les millors sensacions ni abans ni durant la cursa, Esther Guerrero (New Balance) ha allargat el seu idil·li amb la Lliga del Diamant d’Estocolm amb un valuós quart lloc i un nou registre personal, per primer cop per sota dels 4:03 en 1.500 m (4:02.41). La migfondista banyolina ja havia aconseguit la seva plusmarca a l’icònic estadi de la capital sueca l’any passat (4:03.13). La deixeble de Joan Lleonart va transitar en tot moment en el grup capdavanter, va avançar dues posicions en els 200 m finals i va arribar en quart lloc, darrere de l’etíop Welteji (4:00.68) i les nord-americanes Osika (4:00.93) i Schlachtenhaufen (4:01.09). Guerrero va demostrar que passa per un moment molt dolç de forma i tindrà una altra oportunitat per esgarrapar temps al seu registre en la Lliga del Diamant de Mònaco, divendres vinent.

L’altre representant català a Estocolm, el canetenc Ibrahim Ezzaydouni (Barça), també va competir a un bon nivell amb un tercer lloc en els 3.000 m obstacles, millorant el registre del campionat estatal (8:24.40). La ucraïnesa Mahuchikh va acreditar la millor marca mundial de l’any en alçada (2,03 m) i Duplantis es va imposar en perxa (6,02 m), però no va poder superar el rècord del món (6,19 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)