Voleibol

Carrodeguas i Edwards (CV SPiSP) també guanyen a Tarragona

Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, en categoria masculina, i Nazaret Florian i Nuria Bouza, en la femenina, han tornat a pujar al més alt del podi del Vichy Catalan Volei Tour després de guanyar diumenge la cinquena prova del circuit que s’ha disputat a la platja de l’Arrabassada de Tarragona. Un cap de setmana marcat per l’alt nivell de joc de totes les parelles i que ha finalitzat amb dos partits de màxima igualtat i emoció, on el vent també ha estat protagonista.

Per tenir guanyadores femenines ha estat necessari arribar al tercer set. Julia Bonet i Becky Fernández han jugat un primer parcial excepcional (21-11). Tot i la diferència, Nazaret Florian i Nuria Bouza s’han refet i han pogut forçar un set de desempat que han acabat guanyant per 12- 15. Marta García i Carla Martínez, que han guanyat per 2-0 a les germanes Brun, Raquel i Laura, ha compeltat el podi.

D’altra banda, Elio Carrodeguas i Dexter Edwards han tornat a pujar al més alt del podi per segona prova consecutiva. Una projecció meteòrica dels dos joves jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau, que ho han donat tot per acabar guanyant a casa. Els cooperativistes han arribat a la final després de disputar un partit històric, per la igualtat, amb Javi Monfort i Pablo Pérez que s’ha decidit per la mínima al desempat (29-27/19-21/15-13). A la final s’han desfet de la parella valenciana formada per Zdravko Kamenov i Sergio Ramírez per 21-16 i 21-16els dos sets. Ferran Serra i Conrad Rovira ha estat els tercers classificats, després de guanyar a Monfort-Pérez. La propera prova del circuit, amb Vichy Catalan Volei Tour i, de nou, competició de menors, serà el proper cap de setmana, 10 i 11 de juliol, a la platja de Cunit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)