Patinatge

Hoquei sobre patins

Roller Freestyle

Quiles i Vilella, campions

L’Skatepark de Sant Vicenç de Montalt va coronar el cap de setmana Raül Quiles (Barcelona Rollerblading Organization) i Sara Vilella (Secret Spot) com a nous campions de Catalunya absoluts de roller freestyle (rollerblading) en la modalitat de park en un gran campionat organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Secret Spot que va viure un molt alt nivell general per part dels 33 riders que hi van participar en una calorosa jornada.

Raül Quiles es va imposar amb la millor nota dels participants, els 78,666 punts obtinguts en la seva segona volta, que li van servir per revalidar el seu triomf en el campionat digital de l’any 2020, superant el peruà resident a Barcelona Xavi Eguino, segon amb 76,066 i també guanyador del Best Trick, i Abel Morales (Secret Spot), tercer amb 67,166 i primer en la categoria U19. Guillem Canudas (CE Sant Quirze), amb 65,100, i Héctor Sanz (BRO), amb 45,333, van acompanyar al podi Quiles en categoria absoluta masculina.

Sara Vilella, per la seva banda, va guanyar en categoria absoluta femenina amb una millor nota de 55,366 i unes dècimes d’avantatge respecte a  Mery Muñoz (Rollsport Academy), que va acabar segona amb 53,033, i la xilena Javiera Garrido (Rollsport Academy), tercera amb 50,733.

En categoria Màster, Pablo Estarriaga (BRO), amb 67,266 punts, va superar Héctor Castillo i Miguel Uribe; en U19 es van imposar Abel Morales i Carla Martín, tots dos del Secret Spot, i en U14 ho va fer Àlex Fernández, del Secret Spot, davant d’Uma Hijdra, del mateix club, mentre que els independents Pol Mansilla i Georgina Garcia van ser primer i segon en U10 mixta. El campionat va ser tot un èxit de participació i públic i es va retransmetre íntegrament en streaming pel canal de YouTube de la Federació Catalana de Patinatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)