Patinatge

La federació catalana decreta tres dies de dol oficial per la mort de Ramon Basiana

La Federació Catalana de Patinatge, a través de la seva junta gestora perquè l’organisme és en ple procés electoral, ha decretat tres dies de dol pel traspàs de Ramon Basiana, mort diumenge a la Vall d’En Bas als 63 anys víctima d’un càncer. La cerimònia de comiat es farà dimecres en un àmbit privat per desig de la família. La sala de vetlla pública estarà situada al tanatori de Sant Gervasi demà, de 16h a 21h, i dimecres de 8 a 11 del matí. Basiana era el president de la federació des del 2002 i també ocupava el càrrec de vicepresident de la UFEC, entitat que presideix Gerard Esteva: “En Ramon era un home molt estimat i un dirigent exemplar. El trobarem molt a faltar”.

Les mostres de condol han seguit en les últimes hores amb les piulades de dos presidents de la Generalitat, Carles Puigdemont i Quim Torra. “Que descansi en pau en Ramon Basiana. Li devem un agraïment infinit per tot el que ha fet pel nostre esport i la seva internacionalització. Que la terra et sigui lleu”, ha expressat Puigdemont. “Record i agraïment per Ramon Basiana, una persona que va lluitar com ningú pel reconeixement internacional de l’esport català. Una abraçada a la família i amics. Descansi en pau”, ha reblat Torra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)