Natació

L’orgull dels cinc olímpics del CN Sant Andreu

Natació. L’expedició del club barceloní, que representa gairebé la meitat de la selecció espanyola per als Jocs, marxa demà cap a Yamaguchi

El CN Sant Andreu és el club que aporta més nedadors en línia a la selecció espanyola. Dels nou convocats, quatre són del club barceloní: Jessica Vall, África Zamorano, Joan Lluís Pons i Lidón Muñoz. Liderats per l’entrenador olotí Jordi Jou, que també forma part del cos tècnic de la federació estatal, tots cinc marxen demà cap a Yamaguchi, on faran una concentració prèvia abans de l’inici de les proves de natació al centre aquàtic de Tòquio, el 24 de juliol. Ahir, a la seu del club andreuenc, es va organitzar un acte de comiat i per valorar la bona representació del club en la competició més internacional per excel·lència. De fet, amb Lidón Muñoz, que s’estrenarà en uns Jocs, i Joanllu Pons, que ja va ser a Rio però encara no com a nedador del CNSA, ja seran tretze els representants del club barceloní en tota la història olímpica. Tant Vall com Zamorano ja van ser també a l’anterior cita olímpica. “Passi el que passi a Tòquio ja hem fet història”, va remarcar el president del club, Àngel Bernet, en referència a la bona representació de l’entitat en l’any del seu cinquantè aniversari.

Il·lusionades pel relleu

Les tres nedadores del CN Sant Andreu van saber divendres que finalment podrien competir en el relleu de 4x100 m estils a causa d’un parell de baixes d’última hora. “Totes tres estem molt il·lusionades amb la possibilitat de nedar el relleu olímpic. De fet, ja ho estàvem fa dos o tres mesos, quan es va impulsar aquest projecte en la federació, i esperem que continuï perquè és una eina més per fer equip. Tot comença en els relleus, i més tractant-se d’un esport individual. Nosaltres en el club hi estem superacostumades, sempre hi estem disposades i ho vivim gairebé com la competició més important”, sentencia Lidón, que formaria el quartet d’estils amb les seves companyes de club i Mireia Belmonte. En la concentració prèvia de Yamaguchi també hi anirà Hugo González de Oliveira (Canoe), mentre que Belmonte, la barcelonina Marina Garcia (CN Sabadell) i la resta de seleccionats es desplaçaran més tard directament a Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)