Handbol

El Fraikin Granollers jugarà la lliga europea gràcies a una invitació

L’equip d’Antonio Rama, quart de la lliga Asobal després d’una segona volta espectacular, s’hi havia quedat a les portes després de perdre en la penúltima jornada

L’espectacular segona volta del Fraikin BM Granollers a la lliga Asobal ha tingut finalment recompensa i gràcies al seu quart lloc ha rebut una invitació per jugar la pròxima edició de la lliga europea EHF. El conjunt d’Antonio Rama és un dels 32 equips que haurà de disputar la primera eliminatòria, el sorteig de la qual serà el 20 de juliol. L’eliminatòria, a anada i tornada, es disputarà entre el 28 d’agost i el 5 de setembre. També ha de jugar aquesta primera eliminatòria el Logronyo la Rioja, o equips del potencial del Rhein-Neckar Löwen, el Benfica, el Kadetten Schaffhausen, el Tolosa o el Celje. En cas de superar aquesta primera eliminatòria, encara n’haurien de jugar una segona (entre el 21 i el 28 de setembre) abans d’accedir a la fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)