Handbol

El Sarrià ja té el calendari del seu tercer curs a Plata

La tercera temporada de la Unió Esportiva Sarrià a Plata començarà el darrer cap de setmana de setembre (dies 25 i 26) al Pavelló de la UES contra el Sant Quirze, un dels equips ascendits aquest darrer curs. L’equip vallesà és un dels quatre conjunt catalans del grup en què hi ha el Sarrià –Barça B i Esplugues, que també ha pujat, completen la nòmina– i els clubs del País Valencià (Alacant i Port Sagunt), les Illes (Eivissa), Castella (Ciudad Real) i Andalusia (Màlaga i Còrdova) tanquen un dels dos grups amb els què es torna a estructurar la categoria, amb dues fases andalusos.

La primera es tanca el 27 de febrer de l’any que ve amb el Ciudad Real a Sarrià de Ter. Aleshores, els cinc primers del grup lluitaran per l’ascens en una segona fase i els cinc de la part baixa per la permanència juntament amb els cinc de l’altre grup, amb els enfrontaments directes arrossegats d’una fase a l’altra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)