Atletisme

Paul McGrath segella el títol europeu sub20 en 10.000 m marxa

Ha rebaixat la seva marca personal en la distància amb un registre de 42:32.19 i ha assolit la primera medalla de l’atletisme català en el campionat que es disputa a Tallinn

Paul McGrath ha assolit el títol europeu sub20 en els 10.000 m marxa que s’han disputat en la sessió matinal i ha segellat la primera medalla per a la delegació catalana en el campionat que es disputa des de dijous a Tallinn (Estònia). L’atleta del Cornellà Atlètic, que ha cobert la meitat de la prova en 22:13.86, ha trencat el nombrós grup capdavanter amb un atac al setè quilòmetre al qual, tot i els intents dels representants italians i turcs, ningú no ha pogut respondre. El deixeble d’Alejandro Aragoneses ha anat incrementat el seu avantatge respecte els seus rivals i ha afrontat les dues últimes voltes amb molt de marge per celebrar la victòria. McGrath ha arribat a meta amb un nou registre personal de 42:32.19, seguit pel turc Mert Kahraman (42:37.83) i el rusDimitry Gramacnkov (42:39.25), que competia com a atleta neutral. “Aquest era el gran objectiu de la temporada. He treballat molt dur per aconseguir aquest resultat i moltes gràcies a totes les persones que m’han donat suport”, ha comentat McGrath a peu de pista en declaracions distribuïdes per la Federació Espanyola d’Atletisme.

Tot i la seva joventut, McGrath comença a bastir un bon currículum internacional. El 2019 ja va ser subcampió en els 10.000 marxa en el Festival Olímpic de la Joventut Europea, a Bakú, i aquest mateix any també va acabar segon individual i campió per equips en la copa d’Europa de marxa per seleccions, a Podebrady (República Txeca).

Berta Segura, a la final de 4x400 m

L’atleta del Lleida UA Berta Segura, setena en els 400 m (54.93) en la jornada de divendres, ha rubricat avui la classificació de l’equip espanyol per a la final de 4x400 m amb una gran última posta que ha comportat el triomf en la primera eliminatòria amb un nou registre estatal de la categoria de 3:38.92. Segura ha superat en l’esprint final a les representants de la República Txeca (3:39.08) i Noruega (3:39.17), que també seran a la final. El vencedor de la segona eliminatòria i gran candidat al títol és el quartet alemany, amb 3:38.55.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)