El CN Barcelona i el CN Sabadell, campions d’Espanya juvenils

L’equip cenebista s’imposa al Real Canoe (11-6) a la Nova Escullera i les sabadellenques superen clarament el CN Terrassa (14-4) a Can Llong

El CN Barcelona i el CN Sabadell han assolit aquest cap de setmana els títols de campions d’Espanya juvenils en els tornejos que s’han disputat al seu club, a la piscina de la Nova Escullera i a Can Llong, respectivament.

L’equip cenebista es va imposar en la final al Real Canoe (11-6) en un partit que va quedar condicionat per la posada en escena fulgurant dels de Manolo Delgado (5-0). Marc Valls, del club amfitrió, es va emportar el trofeu al jugador més valuós del torneig. En la pugna per la tercera plaça, el CN Sant Andreu va superar clarament el CN Atlètic Barceloneta (10-3). Jesús Tenorio (CN Sant Andreu) va obtenir el guardó a millor porter.

En la final femenina, el CN Sabadell va superar el CN Terrassa (14-4) en un derbi en què les amfitriones van marcar diferències des de l’inici, amb un parcial al primer quart de 6-2 i amb un contundent 9-2 al descans. Nona Pérez, escollida jugadora més valuosa del torneig, va anotar set gols i Mar Carrasco, la millor portera, van ser dos dels factors desequilibrants. En la lluita pel tercer lloc, el CN Mataró es va imposar al Boadilla (4-3) en un partit on les defenses es van imposar clarament al joc d’atac. L’equip maresmenc havia perdut la seva semifinal contra el CN Terrassa per un ajustat 8-7.