Gimnàstica

El Salt GC defineix què vol ser quan sigui (encara més) gran

Una trobada interna que tenia per objectiu marcar les línies bàsiques del futur del Salt Gimnàstic Club, coincidint amb el millor moment de la seva història, quan té dues gimnastes a Tòquio i du més de quatre dècades de trajectòria –dissabte el club presenta el llibre dels seus quaranta anys de vida.

És l’acte que va organitzar la junta directiva que encapçala Sílvia Flaquer, amb xerrades internes de treball que van comptar amb gimnastes i ex gimnastes, tècnics i ex tècnics, pares, ex presidents i l’equip directiu del club.

“Ha estat un experiència molt enriquidora, en traiem l’estat actual de l’entitat i tenim les armes per treballar amb arguments sòlids de cara al futur” diu Flaquer després de rebre les principals línies que juguen a favor de l’entitat i també aquelles que li poden ser contraproduents, tant a curt com a mitja termini. “En breu compartirem els resultats de les diferents línies que ens marcàvem, com ara la visió, la missió i els valors de Salt Gimnàstic Club” hi afegeix la presidenta.

Laura Bechdejú i Marina González, les dues gimnastes del club que competiran a Tòquio, van intervenir de manera telemàtica des de l’aeroport de Madrid, abans d’agafar l’avió que portava l’equip olímpic cap al Japó.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Salt, Jordi Viñas; el delegat a Girona de la Secretaria General de l’Esport, Pep Pujols; i el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March. La trobada també va comptar amb una xerrada del psicòleg esportiu Pep Marí i una intervenció final del periodista Lluís Flaquer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)