Tennis taula

Marc Miró guanya el bronze per equips en l’europeu júnior amb la selecció estatal

Marc Miró ha guanyat la medalla de bronze per equips en el campionat d’Europa júnior que s’ha disputat a Varazdin (Croàcia). El jugador del Termotur Calella ha format part de l’equip espanyol juntament amb Juan Pérez, Marc Gutiérrez, Miguel Núñez i Miguel Ángel Pantoja. Han finalitzat en la quarta posició però també han pujat al podi.

En la fase de grups el combinat estatal ha derrotat a Itàlia per 3-2 i a Hongria per 3-1, i ha caigut derrotada per un ajustat 2-3 contra Bèlgica. Per un triple empat Espanya ha quedat primera i s’ha enfrontat a Suïssa en els vuitens de final i ha guanyat per 3-0. En els quarts ha superat a Croàcia per un ajustat 3-2, i en la semifinal no ha pogut fer res contra França (0-3)

Amb la medalla de bronze assegurada com a semifinalista el conjunt estatal ha perdut per 1-3 contra Romania en el partit per tercer i quart lloc. El títol l’ha guanyat Polònia que ha derrotat en la final a França per 3-2.

En la prova individual Marc Miró ha competit en la categoria sub-19, tot i tenir 16 anys, i no ha superat la fase de grups. En la modalitat de dobles ha fet parella amb l’italià Vallino i ha arribat als setzens de final. En els dobles mixtes ha jugat amb Eugènia Sastre i han perdut en la segons eliminatòria contra els màxims favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)