Duixebàev salva la selecció de Jordi Ribera en el debut contra Alemanya (27-28)

Aleix Gómez, Adrià Figueras, Ferran Solé i Antonio García han estat clau en el joc d’atac de la selecció espanyola

L’equip espanyol d’handbol, dirigit per Jordi Ribera, ha iniciat el torneig olímpic amb una victòria treballada contra Alemanya (27-28) en el grup de la mort dels Jocs amb Noruega, França, el Brasil i l’Argentina. Dos gols d’Alex Duixebàev en el darrer minut quan l’equip anava per sota, han permès la selecció espanyola sumar uns punts que poden ser determinants en la lluita per accedir als quarts de final.

Els jugadors catalans han excel·lit en atac i, de fet, han marcat la meitat dels gols de la selecció: Aleix Gómez (5), Adrià Figueras (4), Ferran Solé (2) i Antonio García (2). Sota els pals el blaugrana Gonzalo també ha intervingut decisivament i Viran Morros ha estat clau en defensa, tant en el 5-1 dels primers minuts com en el canvi a 6-0 que ha fet Ribera quan les coses s’han complicat ja que l’equip espanyol s’ha vist tres gols per sota en alguns moments del partit.