Tennis

Badosa: acció i reacció

Tennis. La begurenca capgira el 6-7 en el seu debut olímpic amb un 6-3 i 6-0 i jugarà la segona eliminatòria contra la polonesa Swiatek

Paula Badosa va superar la francesa Kristina Mladenovic en la primera eliminatòria del torneig olímpic després de perdre el primer set per 6-7 (4). La begurenca, 29a del món, va reaccionar amb un 6-3 en el segon set que li va donar embranzida per al tercer i definitiu en què va acabar fent fora de la pista la 63a del rànquing WTA amb un 6-0 per tancar la classificació en 2h45. El partit es va disputar a més de 33 graus i una humitat del 50 per cent. La polonesa Iga Swiatek, la sisena cap de sèrie, serà la rival de Badosa, que arriba com a debutant a la cita olímpica en el millor moment de la seva carrera.

Carla Suárez i Garbiñe Muguruza van guanyar el primer partit en dobles –avui s’estrenen en el quadre individual– amb el 6-3 i 7-6 contra les belgues Elise Mertens i Alison van Uytvanck. Badosa juga avui els dobles amb la jugadora de la Vall d’Uixó Sara Sorribes contra les mexicanes Giuliana Olmos i Renata Zarazua.

Novak Djokovic i Daniil Medvedev no van tenir cap problema en l’estrena. El serbi es va desfer per un doble 6-2 del bolivià Hugo Dellien i el rus, del kazak Alexander Bublik per 6-4 i 7-6. Els dos favorits es van queixar de les condicions. Djokovic es qüestionava per què amb tanta calor no s’havien jugat els partits més tard. “La retransmissió televisiva no és cap excusa”, va argumentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)