Hípica

A Beatriz Ferrer-Salat se li complica el pas a la final individual

No hi ha accedit per posició i aspira a fer-ho amb una de les sis millor puntuacions però ja té quatre rivals a davant seu quan encara queda mitja qualificació

Beatriz Ferrer-Salat i el seu cavall Elegance ho tenen molt complicat per passar a la final de doma individual. L’amazona catalana ha entrat avui en competició i no s’ha pogut classificar per posició. Ha competit en el segon grup i ha acabat tercera –passen els dos primers– amb 72,096 punts. També accedeixen a la final les sis millors puntuacions entre els que no entren per posicions,. però amb tres grups finalitzats, Ferrer-Salat ja té quatre rivals per davant. Si en els tres grups que es disputaran la pròxima matinada hi ha dues puntuacions millors que la seva, la bimedallista a Atenes 2004 (plata per equips i bronze individual) haurà finalitzat la participació en els seus cinquens jocs olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)