Waterpolo

La selecció espanyola s’estrena tombant la campiona olímpica (12-13)

Munarriz, Tahull, Sanahuja i Granados han liderat l’equip de David Martín contra Sèrbia, poderosa en les superioritats

L’equip espanyol de waterpolo, amb set jugadors catalans, s’ha estrenat en el torneig olímpic amb una brillant victòria contra Sèrbia (12-13), la campiona de Rio. Una bona defensa en la jugada final del combinat dirigit per David Martín ha impedit la gran figura del serbis, Filipovic, armar el braç per fer un últim llançament i buscar l’empat. L’equip espanyol ha fet un joc més dinàmic i de combinació però ha patit de mala manera en les jugades de superioritat en què els serbis (9 de 12) han trobat constantment jugadors alliberats en la zona de boia davant la impotència de López Pinedo. Amb tot, els jugadors no han perdut mai els nervis.

Han brillat el canoner Munarriz (4 de 7), Tahull (2), en la boia, i el jove egarenc Sanahuja (2), cada vegada amb més galons a l’equip, sobretot en el segon quart (3-5). Els altres golejadors han estat Granados (2), Fernández (1), Perrone (1) i Bustos (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)