Ciclisme

Jofre Cullell: “Van der Poel i Pidcock estan a un altre nivell”

El neerlandès Mathieu van der Poel (1995) i l’anglès Tom Pidcock (1999) són per a Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) els grans favorits a l’or olímpic en la cursa de BTT dels Jocs. És el debut olímpic del corredor del PMX Racing Team, encara en la categoria sub-23 i que aquest any ha disputat les copes del món elit, quatre, per poder ser convocat per la selecció espanyola. “Em fa una mica de respecte, però anirem amb tot per fer-ho tan bé com sigui possible” apuntava a Efe el campió d’Europa júnior, que donaria per bo acabar entre els quinze primers.

Van der Poel, líder sis dies del Tour de França amb l’Alpecin, va viatjar fa quatre dies a Tòquio i assegura que n’hi sobren dos per a adaptar-se. Pidcock, que com l’holandès du un triomf en la copa del món, abans de fracturar-se la clavícula, diu que d’aquí a tres anys a París a més de la BTT vol córrer la prova de fons en carretera i, si li permeten, també la contrarellotge. La cursa comença a les 8 del matí d’aquest dilluns.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)