Segona victòria treballada contra una sòlida Montenegro (6-8)

La selecció estatal s’avança amb un 3-5 al descans i manté l’avantatge

La selecció espanyola masculina ha sumat una segona victòria molt treballada en el grup B, contra una sòlida Montenegro per 6-8. Els homes de David Martín han estat molt centrats contra el conjunt que ha guanyat aquest any la lliga mundial. El partit ha sigut força anivellat en els primers minuts, 2-3 en el primer període, i després de l’empat dels montenegrins en el segon quart, els gols de Blai Mallarach i Álvaro Granados han situat el 3-5 al descans.

En la segona meitat el conjunt estatal ha mantingut la seva diferència en el marcador i els dos parcials han estat anivellats (2-2 i 1-1) per arribar al marcador final de 6-8. Álvaro Granados, Bernat Sanahuja i Blai Mallarach han marcat dos gols cada un i i han completat la victòria Alberto Munarriz i Martin Famera.