Hoquei sobre herba

La victòria contra Nova Zelanda (1-2) torna a fer pensar en els quarts

La selecció espanyola ha sumat la primera victòria en el torneig femení

La selecció espanyola femenina ha sumat la seva primera victòria al derrotar Nova Zelanda per 1-2 i torna a pensar en els quarts de final. Fins ara havia encaixat dues derrotes i contra les neozelandeses, que portaven dues victòries, ha fet un partit més complert. Espanya s’ha avançat en el marcador en el minut 6 de joc amb un gol de Belén Iglesias i en el 22 Lola Riera ha posat el 0-2, amb que s’ha arribat al descans. En l’inici de la segona meitat Nova Zelanda ha reduït el marcador (1-2) i ha buscat l’empat. El combinat estatal s’ha defensat bé i la portera Maria Ruiz ha fet tres intervencions de mèrit en que ha evitat el gol de l’empat.