Handbol

La selecció espanyola obté el bitllet pels quarts (32-25)

Els homes de Jordi Ribera encara els resta jugar contra la líder França i la cuer Argentina

La selecció espanyola que dirigeix el català Jordi Ribera, s’ha classificat pels quarts de final dels Jocs Olímpics després de superar el Brasil en un partit que ha hagut de suar de valent tot i que no hi ha hagut el patiment final com en els dos duels anteriors. La selecció espanyola supera l’equador de la primera fase invicte.

El matx ha començat complicat pels de Jordi Ribera que no han trobat bones sensacions i els brasilers han agafat confiança. Ha hagut de ser un canvi defensiu per forçar el llançament exterior rival la clau per poder posar-se per davant abans del descans (18-16).

A la segona meitat la selecció espanyola ha sortit llançada i ha agafat un avantatge d’entre dos i quatre gols que ha anat mantenint fins el final quan el Brasil s’ha desinflat. La diferència final no reflexa la igualtat del partit. El màxim golejador ha estat Ferran Solé amb 5 dianes. Amb el bitllet pels quarts la selecció espanyola li queda jugar contra la líder França i contra la cuer Argentina per acabar la lligueta prèvia i conèixer el seu rival als creuaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)