Derrota molt ajustada contra els Països Baixos (14-13)

En un partit amb moltes alternatives la selecció espanyola ha tingut un darrer xut per empatar

La selecció espanyola femenina ha perdut el seu primer partit del grup A en un enfrontament molt disputat i amb alternatives contra els Països Baixos per 14-13. El combinat estatal ha disposat d’una darrera possessió jugant sense portera i amb set jugadores en atac, però no ha pogut marcat el gol de l’empat. Espanya ha anat per davant en el primer quart (2-3) i el conjunt neerlandès en el segon per arribar al descans amb un empat (5-5). En el tercer període els Països Baixos s’han avançat fins a dos gols (8-6). La reacció de les jugadores de Miki Oca ha situat el 8-9 en l’inici del darrer quart i malgrat un parcial de 3-0 dels Països Baixos (11-9) s’ha entrat en el darrer minut amb un empat (13-13). El gol de la victòria de les neerlandeses ha arribat a 24 segons per acabar. Simon van de Kraats ha destacat amb sis gols pel seu equip, mentre que Anni Espar n’ha marcat quatre pel conjunt estatal.