Golejada per repartir minuts i recuperar forces (16-4)

La selecció espanyola guanya un partit còmode contra el Kazakhstan

La selecció espanyola ha golejat per 16-4 el Kazakhstan en un partit que ha fet servir per repartir minuts entre els jugadors i recuperar forces. El líder del grup B no ha tingut cap problema per golejar al cuer i sumar la seva tercera victòria que el manté en la primera posició. Espanya ha estat superior en tot moment i ha dominat els quatre quarts. Al descans ja guanyava per 6-0 i en la segona part ha ampliat el marcador, arribant a tenir un 8-0. Unai Aguirre ha estat el porter titular i ha tingut una gran actuació amb disset aturades. En atac Álvaro Granados ha anotat cinc gols, i Bernat Sanahuja n’ha fet tres.