Piragüisme

Núria Vilarrubla acaba vuitena en la final del C1 eslàlom

La de la Seu d’Urgell s’ha emportat el diploma olímpic

Núria Vilarrubla ha finalitzat en la vuitena posició de la final del C1 eslàlom i s’ha emportat el diploma olímpic. La piragüista del Club Cadí CK ha sortit a per totes i ha fet una primera part bona, però després ha tocat la porta 12 –2 segons de penalització–, i ha tingut alguns problemes passada la meitat de la prova. En la part final ha tornar a penalitzar en la porta 21 i ha acabat amb 127.33 segons. La de la Seu d’Urgell ha entrat en la final amb la vuitena posició (119.99), i ha repetit lloc.

El primer títol olímpic en aquesta modalitat que s’estrena en uns Jocs ha sigut per l’australiana Jessica Fox que ha fet una baixada impressionant amb 105.04 segons i cap penalització. Ha superat per més de tres segons i mig a l’anglesa Mallory Franklin que ha acabat segona amb 108.68 segons i una penalització. Ha completat el podi l’alemanya Andrea Herzog amb 111.13 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)