Piragüisme

Vilarrubla és vuitena en el C1

Piragüisme. La de la Seu d’Urgell s’emporta un diploma olímpic en l’estrena de la modalitat en uns Jocs. Ha tingut dues penalitzacions i ha hagut de lluitar molt en la segona meitat

Núria Vilarrubla va aconseguir una meritòria vuitena posició i un diploma olímpic en la final del C1 eslàlom. La palista del Club Cadí CK va sortir a totes i va fer una primera part bona, però després va tocar la porta 12 –2 segons de penalització–, i va tenir problemes perquè va perdre la línia en la segona meitat de la prova. Va tornar a penalitzar en la porta 21 i, després de lluitar molt, va acabar amb 127.33 segons. La de la Seu d’Urgell va entrar en la final amb la vuitena posició (119.99), i va repetir el lloc. La seva companya de club, l’andorrana Mònica Dòria Vilarrubla, va ser onzena en la semifinal i per un lloc no va entrar en la final.

Núria Vilarrubla va dir després de la final: “El balanç és clarament positiu, encara que amb un regust una mica agredolç”, ja que sense els problemes podia haver estat més a prop de les medalles.

El primer títol olímpic en aquesta modalitat que s’estrenava en uns Jocs va ser per a l’australiana Jessica Fox, que va fer 105.04 segons i cap penalització. Va superar per més de tres segons i mig l’anglesa Mallory Franklin, que va ser segona amb 108.68 segons i una penalització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)