Golejada per repartir minuts

Waterpolo. La selecció espanyola no té problemes per superar el Kazakhstan i ho aprofita per donar descans a jugadors. Unai Aguirre entra a la porteria i fa una actuació destacada

Espanya 16 Kazakhstan 4

ESPANYA:Aguirre, Munarriz (1), Granados (5, 2 p.), De Toro (1), Larumbe, Perrone i Bustos (1) –equip inicial–; Sanahuja (3), Fernández (2), Mallarach (2) i Tahull (1).KAZAKHSTAN:Makhmetov; Medvedev, Markovic (1), Shakenov, Vuksanovic (2), Ukumanov i Ruday (1) –equip inicial–; Shmider, Aubakirov, Srtyukh, Altayev i Shevedov.PARCIALS:3-0, 3-0, 5-2 i 5-2.

La golejada per 16-4 contra el Kazakhstan va servir a la selecció espanyola per repartir minuts entre els jugadors i per donar descans als més utilitzats. Un d’ells va ser el porter Dani López Pinedo, i en el seu lloc va entrar Unai Aguirre, que va fer una gran actuació amb disset aturades. Espanya, líder del grup B, no va tenir cap problema contra el cuer per sumar el tercer triomf i mantenir-se al davant. El combinat estatal, amb set jugadors catalans, va ser superior en tot moment i va dominar els quatre quarts. En arribar al descans ja guanyava per 6-0 i en la segona part va ampliar l’avantatge i va arribar a tenir un 8-0. En atac va destacar Álvaro Granados, que va anotar cinc gols, mentre que Bernat Sanahuja en va fer tres.

En la jornada d’avui la selecció estatal femenina s’enfrontarà a Austràlia en el seu darrer partit de la fase de grups (12.50 h). Els dos conjunts estan empatats en la primera posició i es juguen acabar en la primera posició del grup.