Waterpolo

La quarta victòria en quatre partits consolida l’equip

Waterpolo. La selecció espanyola fa un joc molt complet en la clara victòria contra Austràlia i continua intractable. Demà es jugarà el primer lloc del grup contra Croàcia, segona

Austràlia 5 Espanya 16

AUSTRÀLIA:Hrysanthos, Campbell, Robert Edwards, Roach (1), Younger (2), Putt i Howden –equip inicial–; George Ford, Tomasevic, Power, Andrew Ford i Blake Edwards (2).ESPANYA:Pinedo, Munarriz (2), Granados (4), De Toro (1), Larumbe, Famera (2) i Perrone (3) –equip inicial–; Sanahuja, Fernández Miranda, Mallarach (2), Bustos i Tahull (2).PARCIALS:2-4, 1-4, 2-5 i 0-3.ÀRBITRES:A. Alexandrescu (Romania) i S. Dervieux (França).

La selecció espanyola va sumar la quarta victòria en quatre partits i continua intractable al capdavant del grup B dels Jocs Olímpics de Tòquio. El combinat estatal, amb set jugadors catalanes, es va consolidant a poc a poc en totes les facetes dels jocs, i no va tenir problemes per golejar per 5-16 Austràlia, un equip que va ser capaç de derrotar Croàcia, la segona del grup. Espanya es jugarà dilluns, precisament contra els croats, la primera posició del grup.

El conjunt estatal va fer un partit molt complet contra els australians i no els va deixar cap possibilitat d’entrar en el partit. Un parcial d’1-4 d’entrada i tres gols consecutius en l’inici del segon quart (2-7) van deixar clar que la selecció espanyola estava molt concentrada i es va arribar al descans amb el clar 3-8.

La segona meitat es va iniciar amb dos gols de penal d’Álvaro Granados, que en va anotar quatre al llarg del partit. La selecció espanyola va anar ampliant el seu avantatge dominant els quatre quarts del partit i arribant al final amb un clar 5-16.

El conjunt que dirigeix el tècnic David Martín va estar molt encertat en atac i va finalitzar el partit marcant sis gols en nou jugades de superioritat i tres gols més de penal. Set jugadors diferents van anotar algun gol. També va estar molt bé en defensa i a la porteria. Dani López Pinedo va fer catorze aturades i va tenir un 74 per cent d’encert sota els pals.

El seleccionador d’Austràlia és el tècnic croat Elvis Fatovic, que serà el proper entrenador de l’Atlètic Barceloneta. En aquest partit va comprovar de primera mà el potencial dels seus futurs jugadors, ja que al davant va tenir practicament el seu nou equip. Deu dels tretze jugador d’Espanya són del Barceloneta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)