Atletisme

Elaine Thompson-Herah lidera el festival jamaicà en els 100 m femenins

Polònia guanya el 4x400 mixt

Elaine Thompson-Herah amb 10.61 és la guanyadora dels 100 m femenins, el quart or seguit de Jamaica en aquesta modalitat que arriba acompanyat per la plata i el bronze de Shelly-Ann Fraser-Pryce i de Shericka Jackson. El registre de Thompson, campiona a Río, és el rècord olímpic.

Polònia és el primer campió olímpic del 4x400 mixt, amb un temps de 3:10.21. La República Dominicana ha guanyat la plata i EUA el bronze amb 3:10.22 i 3:10.36. Els dos equips que acompanyen el conjunt polonès són els que van ser requalificats ahir, deixant fora el 4x400 de la federació espanyola en què hi havia el lleidatà Bernat Erta.

El primer campió olímpic de la jornada havia estat Daniel Stahl en disc. El campió del món fa dos anys és el primer suec que guanya l’or en la disciplina, gràcies al seu 68,90 m. Simon Petterson, també de Suècia, s’endú la plata amb 67,39i l’austríac Lukas Weisshaidinger el bronze amb 67,07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)