Hoquei sobre herba

Partidàs sense premi final

Hoquei. Berta Bonastre força els ‘shoot outs’ contra la Gran Bretanya (2-2), que sobreviu gràcies a la seva portera

La selecció espanyola d’hoquei, amb set jugadores catalanes, va caure contra la campiona olímpica, la Gran Bretanya, en els quarts i no podrà tornar a les semifinals d’una cita olímpica. Les últimes que va jugar van ser les de Sydney 2000. El partit, que va acabar en empat (2-2), es va decidir en els shoot outs (0-2). La portera de les campiones, Hinch, va aturar els tres intents de les jugadores del combinat espanyol, que en el darrer quart van tenir contra les cordes les grans favorites.

Berta Bonastre va fer el 2-2 a nou minuts del final. L’equip, amb Júlia Pons com a estilet, va buscar amb insistència el gol de la victòria, però li va faltar capacitat de rematada.

Hannah Martin, en una jugada individual, i Grace Balsdon, en un penal córner, van fer els dos gols de la Gran Bretanya. L’1-1 el va marcar Belén Iglesias, també en un penal córner.

Les britàniques jugaran la seva semifinal contra els Països Baixos –rival en la final de Rio 2016– i l’altra la protagonitzaran l’Argentina contra l’Índia.