Vela

Xammar, una opció molt real

Vela. El barceloní del CN Garraf i el gallec Nico Rodríguez són segons en el 470

Jordi Xammar (CN Garraf) i el gallec Nico Rodríguez tenen moltes possibilitats d’acabar al podi de la classe 470 de vela, a falta de tres regates, una de les quals, la Medal Race demà. Ho van aconseguir en el darrer europeu al maig –plata– i des del primer dia de regates a Enoshima que ocupen llocs de podi, sumen dos triomfs i 33 punts. Els australians Mathew Belcher i Will Ryan són els líders (14). Sílvia Mas i Patricia Cantero, campiones del món en el 470 femení, eren dotzenes i també tenen les dues darreres regates pendents a més de la Medal Race, per a la qual busquen classificar-se.

“Malauradament les curses queden ajornades per les condicions de vent massa suau per competir. Reprenem demà.” Aquest és l’anunci de la federació internacional de vela que ajornava el novè dia de competició, ahir. A més de les darreres regates de 470 hi havia previstes les de les medalles en 49er.FX i 49er. Igual que avui les de Finn i Nacra 17 (8.30 h). En aquesta darrera, el barceloní Florian Trittel i la canària Tara Pacheco són cinquens amb 62 punts i a tot estirar poden acabar amb bronze. Els alemanys Paul Kohlhoff i Alica Stuhlemmer eren tercers amb 47. Ruggero Tita i Caterina Banti (Itàlia) amb 23 i John Gimson i Anna Burnet (Gran Bretanya) amb 35, primers i segons.“Serà molt difícil. Donarem la nostra millor versió. Sabem que pot passar de tot, tenim possibilitats i les aprofitarem fins a l’últim moment”, deia Trittel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)