Natació

Tió i Ozhogina, novenes

Natació artística. La catalana i l’andalusa fan una bona rutina lliure i hauran de confirmar avui l’accés a la final de duet en la rutina tècnica

La catalana Iris Tió i l’andalusa Alisa Ozhogina són novenes de 22 parelles en el duet, amb 88.3000, després de l’eliminatòria de rutina lliure i fan camí cap a la final de demà, en què només competiran les dotze millors parelles sumant les actuacions d’ahir i les d’avui en la rutina tècnica. Les joves, sisenes en l’europeu i que debuten en els Jocs, van interpretar amb caràcter una coreografia flamenca –La malagueña– cantada per Plácido Domingo. La millor puntuació la va obtenir l’implacable duet rus, amb 97.9000. Les campiones del món Svetlana Kolesnitxenko i Svetlana Romaxina, amb una aranya al banyador i una música inquietant, van fer una exhibició tot i un inici accidentat en què van haver de repetir el protocol d’accés a la piscina per un error en la megafonia. El segon lloc l’ocupa la Xina –Xuechen Huang i Wnyan Sun–, que va escollir les serps com a leitmotiv, amb 96.2333. Tercera és Ucraïna (94.9333), que confirma la seva progressió i aspira amb determinació a la medalla amb Marta Fiedina i Anastasia Savtxuk. De moment, ha desbancat el Japó (93.9333).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)