Atletisme

Mechaal accedeix a les semifinals de 1.500 m

Ha ocupat el sisè lloc de la tercera sèrie amb la seva millor marca del curs (3:36.74)

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) ha segellat l’accés a les semifinals dels 1.500 m després d’ocupar el sisè lloc en la tercera i última sèrie amb un registre de 3:36.74, el seu millor de la temporada. L’australià Stewart McSweyn ha estat l’encarregat de marcar un ritme prou exigent i de col·locar el pilot amb fila índia, amb temps de pas de 1:01.65 (400 m), 1:58.51 (800 m) i 2:53.57 (1.000 m). El migfondista català ha estat en tot moment molt ben situat, en posicions de classificació –passaven els sis primers– i ha sabut resistir els atacs finals per guanyar-se el bitllet de manera directa. Amb tot, aquesta sèrie també ha repartit quatre passaports més per a les semifinals gràcies als temps de repesca. La victòria en aquesta sèrie ha estat per al britànic Jake Heyward (3:36.14), mentre el noruec Jakob Ingebrigtsen, un dels grans favorits al triomf final, ha arribat quart (3:36.49).

Mechaal ha fet aquesta valoració després de la cursa: “Estic molt content. Les sensacions han estat molt positives. Avui era una etapa complicada i ara toca preparar la semifinal per d’aquí a un parell de dies. Estem molt il·lusionats i ara a treballar. He tingut sort per la sèrie que tingut, però també m’he trobat molt bé. Ha estat un any complicat per mi per temes familiars i també perquè de Turquia no podia sortir per culpa de la Covid-19. Però estic bé de forma.“

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)