Gimnàstica

Biles obté el bronze en la final de barra dominada per les xineses

Simone Biles ha tornat a la competició enmig d’una gran expectació mundial i s’ha endut la medalla de bronze en la final de barra d’equilibri amb una puntuació de 14.000. La nord-americana repeteix el tercer lloc en l’aparell de Rio 2016. L’or se l’ha endut la xinesa Chenchen Guan amb 14.633 i la plata ha estat per a la també xinesa Xijing Tang (14.233). Biles s’ha espolsat la pressió després d’haver renunciat a competir per preservar la seva salut mental amb un bon exercici en el seu retorn reeixit. Obté la setena medalla en uns Jocs Olímpics.

L’or en barres paral·leles se l’ha endut el xinès Jingyuan Zou, per davant de l’alemany Lukas Dauser i del tuc Ferhan Aricat, emocionat amb una connexió sorpresa en directe amb la seva família a través de les pantalles. L’or en barra d’equilibri l’ha assaborit el japonès Daiki Hashimoto, que també va ser campió del concurs complet amb només 20 anys. El podi l’han completar el croat Tin Sribic i el rus Nikita Nagornyy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)