Natació

Tió i Ozhogina entren en la final de duet amb l’onzena nota

La catalana i l’andalusa han baixat dues posicions en la rutina tècnica

Iris Tió i Alisa Ozhogina han entrat en la final del duet dels Jocs de Tòquio amb l’onzena nota de les dotze parelles finalistes amb un total de 175.2281. La catalana i l’andalusa han tret una nota de 86.9281 en la rutina tècnica en la que han representat un partit de beisbol amb musica de Tina Turner i sons de partits reals. Iris Tió i Alisa Ozhogina han baixat dues places respecte al que van aconseguir en la rutina lliure en que van ser novenes. Les han superat els Països Baixos (175.4279) i Bielorússia (175.2434). Tots els duets passen amb la nota d’aquesta rutina tècnica i la parella espanyola buscarà lluitar per la vuitena plaça i el diploma olímpic, que ara ocupa França (175.9141) i del que el separen set dècimes.

La millor nota ha sigut per Rússia amb 195.0079 seguida de Xina amb 191.7832, mentre que Ucraïna ha ocupat la tercera amb 188.7953. Grècia s’ha retirat del duet i també de la competició per equips perquè quatre nedadores del seu equip han donat positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)