Atletisme

Maria Vicente comença l’heptatló olímpic amb bon peu

Amb 2000 punts, ocupa el setzè lloc després de les dues primeres proves, els 100 m tanques (13.44) i l’alçada (1,77 m), amb què iguala la seva millor marca

L’hospitalenca Maria Vicente (Nike), de 20 anys, ha començat amb bon peu la seva experiència olímpica a Tòquio i després de les dues primeres proves de l’heptatló ocupa setzena posició, amb 2000 punts clavats. La plusmarquista catalana i espanyola ha iniciat la combinada amb els 13.44 en els 100 m tanques, a només 3 centèsimes de la seu registre personal, mentre que en alçada ha sobrepassat el llistó a 1,77 m, que igualen la seva millor marca. El lideratge provisional ja és per a la belga Nafissatou Thiam (13.54 i 1,92 m), amb 2176 punts, que defensa la corona de Rio.

La jornada d’avui es completarà amb el pes i els 200 m, un dels punts forts de Vicente, i per demà quedaran el concurs de llargada, javelina i els 800 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)