Rugbi

La UE Santboiana anuncia cinc fitxatges per la temporada del seu centenari

Incorpora al barceloní Jordi Jorba i quatre argentins, Mariano Viano, Juanma Lescano, Javier Rojas i Gastón Via

La UE Santboiana ha anunciat cinc fitxatges per la temporada 2021/22, la del seu centenari. És tracte de cinc incorporacions de caràcter professional per reforçar la primera plantilla i són quatre argentins Mariano Viano que juga de pilar, el mig melé Juanma Lescano, el mig d’obertura Javier Rojas, Gastón Via, que juga de talonador, i l’ala català Jordi Jorba.

Mariano Viano, de 29 anys, arriba procedent del VRAC Quesos Entrepinares on va jugar la temporada passada i va guanyar la lliga. A l’argentina té un extens palmarès de títols. Juanma Lescano, de 30 anys, ha jugat les darreres quatre temporades a l’Ordizia, i ha sigut un dels millors de la lliga en la seva posició de 9 els darrers anys. Javier Rojas, també de 30 anys, arriba procedent del Cornish Pirates, un dels clubs professionals del campionat de segona divisió anglès. També ha jugat a Sud-àfrica, al ProD2 francès i al Top12 italià. Va disputar els Jocs de Rio al 2016 amb l’equip de rugbi a 7 de l’Argentina. Gastón Via, de 27 anys, té experiència a la lliga estatal ja que va jugar dues temporades en La Vila, i el curs 2019/20 diversos partits amb el Bathco.

El barceloní Jordi Jorba, de 24 anys, ha jugat la darrera temporada en le Barça. També va estar en les categories inferiors de l’USAP i ha format part de la selecció espanyola absoluta tant en rugbi XV com en rugbi a 7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)