Gimnàstica

Farà les Amèriques

Gimnàstica artística. Marina González, olímpica a Tòquio, fitxa per la Universitat d’Iowa i amb la cita dels Jocs de París 2024 a l’horitzó

Marina González (Malgrat de Mar, 2002) s’incorporarà aquest curs que ve a l’equip de la Universitat d’Iowa, amb qui competirà en la 1a divisió de la NCAA per continuar la seva preparació per als Jocs de París del 2024. Ha de ser la seva gran cita, com reconeixia fa un any en una entrevista a aquest diari: “No seré massa gran, 21 és l’edat perfecta: no ets ni molt jove ni molt gran.”

La gimnasta del Salt Gimnàstic Club ja ha fet el seu debut olímpic a Tòquio aquest estiu, amb la selecció espanyola, en la modalitats d’equips, amb la també membre del Salt Laura Bechdejú i la també catalana Alba Petisco (CGE Les Moreres), en què van ser dotzenes. Des d’Atenes que la federació espanyola no aconseguia classificar un equip per als Jocs. “Volíem competir bé, sentir-nos bé i deixar l’equip en el lloc més alt possible, i tampoc calia demostrar res perquè el treball ja l’havíem fet en el mundial”, destacava la maresmenca en l’acte de rebuda que el Salt els va organitzar a ella i a Bechdejú.

González ja es va convertir en la primera gimnasta del Salt a guanyar una copa del món. Ho va aconseguir fa gairebé dos anys, en l’exercici de terra a Szombathely (Hongria), en la que va ser la seva primera presència en una final internacional. González i Bechdejú s’entrenaven al CAR de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)